VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.04.2018 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Noususolmu Oy, yritystunnus 09935128 . Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkosivuston kautta osoitteesta www.noususolmu.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Tilausnumeron ja tilauspäivämäärän
Tilatut tuotteet
Maksuerittelyn
TIlauksen loppusumman

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

http://www.paytrail.com

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

DIGITAALISEN TUOTTEEN TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköposti sisältää linkin digitaalisen tuotteen katseluun sekä salasanan palveluun. Digitaalisten tuotteiden toimituksesta ei peritä toimituskuluja. Digitaalisen tuotteen vastaanottaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

DIGITAALISEN TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

Digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun 14 §:n tarkoittamaa 14 vuorokauden palautusoikeutta. Digitaaliset tuotteet ja palvelut ovat kuluttajansuojalain 6. luvun 16 §:n mukaisia palveluita, joissa palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajan 15 §:ssä tarkoitetun pyynnön tai suostumuksen johdosta ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta.

DIGITAALISEN TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS

Käyttöoikeus on käyttäjäkohtainen. Käyttöoikeutta ei saa luovuttaa kolmannelle ilman Noususolmu Oy:n nimenomaista suostumusta. Palvelua saa käyttää vain tilaajan tai käyttäjän omaan käyttöön, ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Noususolmu Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Noususolmu Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

ASIAKASPALVELU

irma@noususolmu.fi
puh. +358 400 447344